Την πετυχημένη παραμονή στο τιμόνι, εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια, γιορτάζει ο εφοπλιστής, και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο διάστημα αυτό, η ομάδα του Πειραιά έχει αλλάξει πρόσωπο, χάρη στην προσφορά του ηγέτη της, ενώ η UEFA κάνει λόγο για μια ομάδα υπόδειγμα στο fair play. Σήμερα, 18 Ιουνίου 2019 ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός από ποτέ. Μια διαδρομή με 7 σερί πρωταθλήματα, με τρία Κύπελλα, με πορείες στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Με νίκες και προκρίσεις επί των κορυφαίων συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου. Με σπουδαίους προπονητές, σπουδαίους ποδοσφαιριστές που και μέσα από τον Ολυμπιακό εκτίναξαν την καριέρα τους. Με ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης, με το καλύτερο γήπεδο της χώρας, με την Ακαδημία να λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Εννέα χρόνια με τον Ολυμπιακό πανίσχυρο διοικητικά και οικονομικά αυτάρκη. Με κορυφαίες διασυνδέσεις και επαφές στην Ευρώπη, πολύ μακριά από τα στενά ελληνικά δεδομένα. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για νέες ένδοξες στιγμές!

Πηγή: onetv.gr