• Αναζήτηση
 • «Εκτός Europa League η Μίλαν»

  Η Μίλαν φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την UEFA να μην παίξει στο Europa League εξαιτίας των προβλημάτων της με το FFP, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

  Σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την UEFA βρίσκεται η Μίλαν να μην συμμετάσχει στο Europa League της ερχόμενης περιόδου, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανόνες του Financial Fair Play και να εξισορροπήσει το οικονομικό ισοζύγιό της.

  Έτσι αναφέρει σε δημοσίευμά της η Corriere della Sera, βάζοντας… φωτιά στους φιλάθλους της Μίλαν.

  Να σημειωθεί ότι η UEFA ανέστειλε την απόφαση για την παραβίαση των κανόνων από την ιταλική ομάδα, για τις 14 Αυγούστου.

  Οι «ροσονέρι» φαίνεται πως έχουν δεσμευτεί στους ανθρώπους της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας να απέχουν από το δικαίωμα συμμετοχής τους από το ερχόμενο Europa League, με σκοπό να αποφύγουν χειρότερες ποινές.

  Αν τελικά η Μίλαν δεν παίξει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, επωφελημένες θα βγουν Ρόμα και Τορίνο, καθώς οι μεν «τζιαλορόσι» θα βγουν απευθείας στους ομίλους και η δε «γκρανάτα» θα παίξει στα προκριματικά.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk