Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Κάτια δείχνει στον Φώτη τη φωτογραφία που έστειλε η Μελίτη και ο Φώτης αρχίζει μια έρευνα για το ποιο μπορεί να είναι το μέρος που φαίνεται στο background. Η Λίλιαν προσπαθεί μάταια να φτιάξει τη διάθεση της Μελίτης. Η Σοφία, έξαλλη μετά την αγωγή που της έστειλε ο Δημήτρης, προσεγγίζει την Ελλη και της ζητεί να σταματήσει τον πατέρα της. Η Μαρίνα είναι πεπεισμένη ότι μόνο αν παραδοθεί θα μπορέσει να πείσει την Αστυνομία να ψάξει τη Λίλιαν και τα παιδιά, ενώ η Ρένα προσπαθεί να τη μεταπείσει.

Ντοκιμαντέρ

«Οι Πειρατές του Αιγαίου –
Η Ασπρη Θάλασσα»

OPEN, 23.15

Οι «Πειρατές του Αιγαίου» συνεχίζουν το ταξίδι τους με το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, την «Ασπρη Θάλασσα». O 17ος αιώνας είναι η χρυσή εποχή της πειρατείας. Και η Ασπρη Θάλασσα, όπως αποκαλούσαν οι Οθωμανοί το Αιγαίο, το οποίο αδυνατούσαν να ελέγξουν, έχει γίνει πιο επικίνδυνη από ποτέ. Μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότεροι πειρατές και κουρσάροι κάθε θρησκείας και εθνικότητας καταφθάνουν στο αρχιπέλαγος.

Ξένη ταινία

«Σπάσε τα όριά σου» (Point break)

STAR, 21.00

Μια σειρά από ληστείες που διεξάγονται με ιδιαίτερα ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς τρόπους προβληματίζουν έντονα την ηγεσία του FBI, η οποία αποφασίζει να στείλει έναν ικανό πράκτορά της, τον Τζόνι Γιούτα, για να τις διερευνήσει. Ετσι ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος πράκτορας εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών, οι οποίοι έχουν αρχηγό τους τον χαρισματικό Μπόντι και κυνηγούν διαρκώς την περιπέτεια και την αυξημένη αδρεναλίνη. Ζώντας και ο ίδιος πλέον υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας ανάμεσά τους, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τις ασύλληπτα εντυπωσιακές ληστείες. (Kίνα / Γερμανία / ΗΠΑ / Αυστρία / Ιταλία / Καναδάς, 2015, 95′)