• Αναζήτηση
 • Σάλος στην Ιταλία: Η φωτογραφία που «καίει» τον Σάρι

  Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία που δείχνει τον νέο τεχνικό της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, να κάνει χειρονομίες στους οπαδούς της Γηραιάς Κυρίας, όταν εργάζονταν στη Νάπολι

  Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουβέντους από τον Μαουρίτσιο Σάρι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νάπολι, με τους φίλους των «Παρτενοπέι» να τον αποκαλούν «προδότη» και να τον χαρακτηρίζουν ως εχθρό της ομάδας τους.

  Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του έμπειρου τεχνικού, από την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της Νάπολι, στην οποία κάθεται στην πρώτη θέση του πούλμαν της ιταλικής ομάδας και κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς της Γιουβέντους.

  Η φωτογραφία όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία, με τους οπαδούς της Γιουβέντους να είναι επιφυλακτικοί με την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού και τους αντίστοιχους της Νάπολι να τον «κράζουν» στα social media.

  Η διοίκηση της Γιουβέντους, πάντως, δεν φαίνεται να συμμερίζεται την επιφυλακτικότητα των οπαδών της, καθώς όχι μόνο του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας, αλλά υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

  Δείτε τη φωτογραφία:

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk