• Αναζήτηση
 • Η Σαράποβα θέλει να γίνει… Ναδάλ!

  Η Ρωσίδα αποθέωσε τον Ισπανό, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα για τους υπόλοιπους τενίστες.

  Ο Ράφαελ Ναδάλ εμπνέει την Μαρία Σαράποβα, όπως η ίδια ομολόγησε σε συνέντευξη που φιλοξενεί το πρακτορείο Ρόιτερς. Η 32χρονη Ρωσίδα τενίστρια, κάτοχος 5 τίτλων γκραν σλαμ, πρώην νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και τώρα στο νο 86, βρίσκεται στη Μαγιόρκα όπου γεννήθηκε ο Ισπανός άσος και προετοιμάζεται για την επιστροφή της στα κορτ μετά τον τραυματισμό της.

  Και αυτή ακριβώς η επιστροφή του Ναδάλ στην κορυφή μετά τον τραυματισμό του, είναι που εμπνέει την Σαράποβα, η οποία δεν έχει παίξει ακόμη αγώνα μετά το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης τον περασμένο Ιανουάριο και την επέμβαση που έκανε αμέσως μετά στον ώμο της. Τώρα, πιστεύει πως θα προλάβει το Γουίμπλεντον, το οποίο έχει κατακτήσει μία φορά (2004).

  «Ο Ναδάλ είναι ο τέλειος μαχητής και ένα εκπληκτικό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε αν έχουμε τη θέληση και το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε. Πάντα θαύμαζα τον τρόπο που αγωνίζεται μετά από όλους αυτούς τους τραυματισμούς.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk