Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση μου»

ALPHA, 20.00

Η Μίκα φροντίζει τον χτυπημένο Μίμη, κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά, την ώρα που ο Θοδωρής και ο Βλάσης ψάχνουν τι του έχει συμβεί. Ο Αχιλλέας πιάνεται στα χέρια με τον Λεωνίδα εξαιτίας της Ρενάτας που πακετάρει ήδη τα πράγματά της. Ο Ζούβας επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και η Βάνα προσπαθεί να ταρακουνήσει τη Σύλβια πριν τον χάσει. Ο Ανδρέας και η Αιμιλία θέλουν να ρίξουν τη Φαίη στην παγίδα τους, αλλά εκείνη είναι καλά προετοιμασμένη.

Ξένες ταινίες

«Διά πυρός και σιδήρου»

OPEN, 21.00

Ενας πρώην στρατιωτικός (Ντενζέλ Ουάσιγκτον) αναλαμβάνει τον ρόλο του σωματοφύλακα μιας πλούσιας μικρής (Ντακότα Φάνινγκ) σε σφιχτοδεμένη περιπέτεια του Τόνι Σκοτ, που έχει γυρίσει πέντε ως σήμερα ταινίες με τον Ουάσιγκτον (η τελευταία, το «Ασταμάτητο»). (ΗΠΑ, 2004, 95′)

«Ο κυνηγημένος» (Expatriate)

STAR, 23.30

Μετά τον θάνατο της πρώην γυναίκας του, ο Μπεν Λόγκαν εγκαταλείπει την καριέρα του ως πράκτορας της CIA και αποφασίζει να μετακομίσει στην Ευρώπη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την αποξενωμένη 15χρονη κόρη του. Οι παλιοί σύνδεσμοι του στη CIA τον βοηθούν να βρει δουλειά ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μια πολυεθνική στο Βέλγιο. Ενα πρωί, όμως, πηγαίνει στο γραφείο του και βρίσκει την εταιρεία κλειστή, τους εργαζόμενους εξαφανισμένους και του στενούς του συνεργάτες δολοφονημένους. Ετσι ξεκινάει ένα ανελέητο κυνηγητό καθώς ένας επαγγελματίας δολοφόνος τον κυνηγάει για να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Βέλγιο και στον Καναδά και το συνολικό κόστος της παραγωγής ήταν 12 εκατομμύρια δολάρια. (ΗΠΑ / Καναδάς / Βέλγιο, 2012, 95′)