Ψυχαγωγική εκπομπή

«Εικόνες»

OPEN, 20.00

O Τάσος Δούσης συνεχίζει το οδοιπορικό που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στην Καππαδοκία. Η εκπομπή τριγυρνά στα σοκάκια της περιοχής που στο παρελθόν φιλοξένησε Ελληνες, περιπλανιέται στα εγκαταλελειμμένα ελληνικά αρχοντικά και γνωρίζει τους ντόπιους κατοίκους.

Ξένες ταινίες

«Ρίο» (Rio)

STAR, 21.00

Ο Μπλου, παπαγάλος σπάνιου είδους, ζει μια προστατευμένη ζωή στη Μινεσότα. Δεν έμαθε ποτέ να πετάει και πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του, αλλά  ανακαλύπτει ότι υπάρχει και άλλος σαν κι αυτόν και μάλιστα θηλυκού γένους, η Τζούελ. Ομως δεν είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια – εμπειρία ζωής στο Ρίο. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη. (ΗΠΑ, 2011, 84′)

«Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά» (Honey, Ι shrunk the kids) ALPHA, 22.50

Ο Γουέιν Ζαλίνσκι είναι ένας εκκεντρικός «τρελός επιστήμονας», αφοσιωμένος στα ηλεκτρομαγνητικά πειράματά του. Στόχος του, που φυσικά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν, είναι να επινοήσει μια μηχανή, που θα συρρικνώνει αντικείμενα στη μικρότερη δυνατή διάσταση. Το όνειρό του παίρνει σύντομα σάρκα και οστά. Ομως, τη στιγμή που η κατασκευή του μπαίνει σε λειτουργία, διαπιστώνει ότι έχει ξεχάσει να προειδοποιήσει τα δύο παιδιά του και τους φίλους τους να προσέχουν. Μια πανέξυπνη, ξεκαρδιστική κωμωδία με πρωτοποριακά για την εποχή της οπτικά εφέ, που έφτασε να αποτελεί για αρκετά χρόνια την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Disney.

«Οχι μόνο φίλοι» (Friends with benefits)

ANT1, 23.00

Ενας art director και μια σύμβουλος επιχειρήσεων συνεργάζονται και γίνονται φίλοι με… προνόμια. Διαπιστώνουν, ωστόσο, ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν αλώβητη την ελεύθερη, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις ερωτική σχέση τους. (ΗΠΑ, 2011, 109′)