Ελληνική σειρά

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Η Στέλλα, μετά την κουβέντα που είχε με τον Μανώλη, η οποία έμεινε στη μέση, πιστεύει ότι ο Μανώλης ήταν έτοιμος να τη ζητήσει σε γάμο. Χαρούμενη θα το πει σε όλους και φυσικά το νέο θα φτάσει και στ’ αφτιά της Σάντυ, η οποία θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Ο Μανώλης θα παρακολουθήσει τον Διονύση και θα ανακαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί επιτέλους να πείσει τη Σάντυ να σταματήσει να εμπιστεύεται τον άντρα της. Είναι η σειρά της Νενέλας να δείξει πράγματα που της αρέσουν στον Κοσμά και αυτή επιλέγει να τον πάει για μάθημα pilates.

Ξένες ταινίες

«Από το Παρίσι με αγάπη»
(From Paris with love)

STAR, 23.15

Ο Τζέιμς Ρις, υπασπιστής του αμερικανού πρέσβη στη Γαλλία, ζει μια αξιοζήλευτη ζωή στο Παρίσι. Ομως το πραγματικό του πάθος είναι η δεύτερη δουλειά του ως ασκούμενος της CIA. Ο Τζέιμς επιθυμεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να γίνει ένας γνήσιος πράκτορας και να ζήσει την αληθινή δράση. Οταν επιτέλους αναλαμβάνει την πρώτη του αποστολή, σπεύδει να συναντήσει τον συνεργάτη του και ειδικό πράκτορα Τσάρλι Γουόξ, ο οποίος έρχεται στο Παρίσι προκειμένου να εμποδίσει μια τρομοκρατική επίθεση. (Γαλλία, 2010, 84′)

«Saint Laurent: Η χρυσή εποχή»
(Yves Saint Laurent)

OPEN, 02.00

Επιστήμονας του σχεδίου μόδας το πρωί, ψωνιστήρι του σεξ εθισμένο στα ναρκωτικά το βράδυ. Μέσες-άκρες η εικόνα που αφήνει ο Ιβ Σεν Λοράν (Γκασπάρ Ουγέλ) στη σκοτεινή αλλά ενδιαφέρουσα κινηματογραφική βιογραφία που γύρισε ο Μπερτράν Μπονελό για τον διάσημο γάλλο μόδιστρο. (Γαλλία/Βέλγιο, 2014, 140′)