Ξένες ταινίες

«Into the blue»

OPEN, 21.00

Οι κινηματογραφικοί αστέρες Τζέσικα Αλμπα («Fantastic Four», «Sin city») και Πολ Γουόκερ («2 Fast 2 Furious») υποδύονται τους νεαρούς δύτες που ψάχνουν χαμένους θησαυρούς στα βάθη των ωκεανών. Μαζί με δύο ακόμη φίλους τους ξεκινούν μια υποβρύχια αποστολή για να ανακαλύψουν ένα θρυλικό ναυάγιο που κρύβει μέσα του χρυσό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Ομως τα γαλάζια νερά, εκτός από θησαυρούς, κρύβουν και πολλούς κινδύνους. Κοντά στο ναυάγιο υπάρχει βυθισμένο ένα παράξενο εμπόρευμα που θα βάλει σε θανάσιμες περιπέτειες όποιον το ανακαλύψει. (ΗΠΑ, 2005, 102′)

 

«Iron Man 3»

ALPHA, 00.15

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής Τόνι Σταρκ προσπαθεί να συνέλθει από το στρες. Αυτό όμως δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin, ο οποίος απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ. Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό. (ΗΠΑ, 2013, 116′)

«Τα κακά παιδιά 2» (Bad boys 2)

ANT1, 01.15

Αρκετά χρόνια μετά την επιτυχία των «Κακών παιδιών», ο Γουίλ Σμιθ και ο Μάρτιν Λόρενς επαναλαμβάνουν τους ρόλους των δύο παράτολμων αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Μαϊάμι, είναι επικεφαλής μιας ομάδας που αυτή τη φορά προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση διακίνησης χαπιών «ecstasy», για να βρεθούν αντιμέτωποι με έναν άπληστο «νονό» που επιδιώκει την αποκλειστικότητα του εμπορίου ναρκωτικών. Αν και διασκεδαστική, η περιπέτεια αυτή του Μάικλ Μπέι δεινοπαθεί από έναν μάλλον άσκοπο θόρυβο. (ΗΠΑ, 2003, 140′)