Ελληνική σειρά

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»

ΑΝΤ1, 18.30

Η Ελλη προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τα παιδιά της, γι’ αυτό και συγκρούεται με τον Κωστή όταν της ζητάει να τα βγάλει βόλτα. Την ίδια στιγμή, η εμπιστοσύνη της Μάρθας στον Φώτη έχει κλονιστεί. Ταυτόχρονα η Ελλη, που δεν βλέπει τον Φώτη με καλό μάτι, ψάχνει να βρει στοιχεία για το παρελθόν του. Και ενώ όλοι αναρωτιούνται πού μπορεί να βρήκε η Ρία τα λεφτά τα οποία επενδύει στο καινούργιο σπίτι της Ελλης και του Γιώργου, ο Κωστής βλέπει με έκπληξη τα οικονομικά της εταιρείας και καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ξένες ταινίες

«Ο Ολυµπος έπεσε» (Olympus has fallen)

STAR, 21.00

Ο Μάικ Μπάνινγκ είναι ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον αμερικανό πρόεδρο όταν η λιμουζίνα του πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η πρώτη κυρία. Καθώς τα γεγονότα ξετυλίγονται, ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής. Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν και ο Μάικ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον πρόεδρο και να αποτρέψει μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές. Πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Ασλεϊ Τζαντ, Ααρον Εκχαρτ, Μελίσα Λίο, Αντζελα Μπάσετ, Κόουλ Χάουζερ, Ράντα Μίτσελ, Ρικ Γιουν. (ΗΠΑ, 2013, 106′)

«Skyfall»

ΕΡΤ2, 22.30

Τρίτη εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, το «Skyfall» του Σαμ Μέντες, πέρα από μια καλοστημένη, χορταστική περιπέτεια, κάνει μια βουτιά στον ψυχικό κόσμο του θρυλικού πράκτορα. Κακός της ιστορίας ο Χαβιέ Μπαρδέμ, και είναι υπέροχος. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2012, 143′)