Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Βουλιαγμένη στον δεύτερο τελικό της Α1 με 9-8.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν με 3-1, αλλά στη συνέχεια έδειξαν νευρικότητα και έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν στον παίκτη παραπάνω. Ο έμπειρος προπονητής, ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ήττα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να βελτιωθεί και θα αφυπνίσει τους παίκτες του.

«Θα αντιδράσουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός και είναι μια ήττα που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια και θα μας αφυπνίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με ένα καλό ξεκίνημα, προηγηθήκαμε με 3-1. Είχαμε ένα χαμένο πέναλτι στο 3-1 και αμέσως βγάλαμε πολύ νευρικότητα. Πολύ νευρικότητα και στα μαρκαρίσματα και στα τελειώματα των φάσεων στον παίκτη παραπάνω, κάτι που δεν δικαιολογείται από παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου. Πρέπει να ηρεμήσουμε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Βουλιαγμένη με δέκα γκολ διαφορά. Δεν είναι έτσι, είναι τελικός και πρέπει να σεβόμαστε το θεσμό. Κάποια στιγμή θα γινόταν, έγινε τώρα, κάναμε μια ήττα. Δεν φοβάμαι κάτι για την έκβαση του πρωταθλήματος. Θα αντιδράσουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός και είναι μια ήττα που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια και θα μας αφυπνίσει».