Ελληνική σειρά

«Το Τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η Τατιάνα έκπληκτη και σοκαρισμένη ακούει από τον Τόνι όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή του στη μεταφορά των όπλων, τον ρόλο της Μαργκώ, το Συμβούλιο και τη δολοφονία του Νικόλα. Αφού της εκμυστηρεύεται τα πάντα, στο τέλος τής κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τους και πια η Τατιάνα πρέπει να πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση για το κοινό τους μέλλον.

Ελληνική ταινία

«Μοναξιά µου όλα»

ΕΡΤ2, 23.55

Ενδιαφέρον ερωτικό θρίλερ του Δημήτρη Παναγιωτάτου και ίσως η καλύτερη ταινία του. Το τραγούδι του τίτλου είναι των Πυξ Λαξ και η ιστορία του Βασίλη Βασιλικού. Παίζουν: Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Χρήστος Σολωμός, Βάνα Μπάρμπα. (1998, 85′)

Ξένες ταινίες

«Οι µεγάλοι 2» (Grown ups 2) ΑΝΤ1, 21.45

Ο Ανταμ Σάντλερ και η Σάλμα Χάγεκ γυρίζουν πίσω για να ζήσουν μια ήρεμη ζωή, παρέα με τα παιδιά και τους φίλους τους. Μέχρι που συναντούν τους τραμπούκους του σχολείου. (ΗΠΑ, 2013, 101′)

«Στιγμιότυπα πολέµου» (Shell shock)

STAR, 23.00

Ο Μαρκ και ο Ντέιβιντ είναι φίλοι και φωτορεπόρτερ, που βρίσκονται σε αποστολή στο Κουρδιστάν. Ο Ντέιβιντ δεν αντέχει άλλο και θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του κοντά στην έγκυο γυναίκα του. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Μαρκ επιστρέφει στο σπίτι του, ύστερα από έναν τραυματισμό. Η αργή ανάρρωση του τραυματία και η ασυνήθιστη συμπεριφορά του προκαλούν την ανησυχία της φίλης του, Ελενα. Ο Μαρκ μέρα με τη μέρα «βυθίζεται» και η Ελενα αποφασίζει να ζητήσει από τον παππού της, έναν ισπανό ψυχολόγο, να έρθει στο Δουβλίνο για να τον βοηθήσει. Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Τζέιμι Σάιβς, Παζ Βέγκα, Μπράνκο Τζούρικ. (Ιρλανδία / Ισπανία / Βέλγιο / Γαλλία / Αυστρία, 2009, 88′)