Ελληνική σειρά

«Τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η Ολγα είναι πεπεισμένη πως κάτι «παίζει» μεταξύ Στέφανου και Νικόλ και αποφασίζει να χωρίσει οριστικά. Ο Σωκράτης ακολουθεί τον Ορφέα μέσα στο δάσος με μοναδικό σκοπό να τον βγάλει από τη μέση. Η Αφροδίτη βλέπει ότι ο Παύλος φλερτάρει στο Facebook και το λέει στη Μάρθα. Η Ειρήνη βάζει στο στόχαστρο έναν συνάδελφό της κι αρχίζει την «ερωτική επίθεση». Ο Ορφέας συνεχίζει να τρομοκρατεί τον Λευτέρη και του επιτίθεται. Η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι ενός σεσημασμένου. Ο Στέφανος, αγανακτισμένος από τη στάση της Ολγας, βγαίνει ραντεβού με τη Νίκη.

Ξένες ταινίες

«Η αρπαγή 3» (Taken 3)

ΟΡΕΝ, 21.45

Η ζωή του πρώην πράκτορα της CIA Μπράιαν Μιλς αναστατώνεται ξανά όταν κατηγορείται για έναν φόνο που δεν διέπραξε ποτέ. Με την αστυνομία να κυνηγά τα ίχνη του, ο Μιλς θα εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά τα ιδιαίτερα ταλέντα του για να βρει τον αληθινό δολοφόνο. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φόρεστ Γουίτακερ, Φάμκε Γιάνσεν. (ΗΠΑ, 2015, 109′)

«The Courier»

STAR, 23.00

Σε μια δουλειά που δεν χωρούν ερωτήσεις ο Courier είναι ο καλύτερος που υπάρχει για να τη φέρει εις πέρας. Αναλαμβάνει να παραδώσει έναν χαρτοφύλακα και να πάρει αμοιβή ένα εκατομμύριο δολάρια. Αν αποτύχει, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του. Ποια είναι όμως η παγίδα; Ο χαρτοφύλακας ανήκει σε έναν δολοφόνο που τον τρέμει όλος ο υπόκοσμος και έχοντας έναν καινούργιο συνεργάτη δεν γνωρίζει ποιον να εμπιστευτεί. Κυνηγημένος από αδίστακτους δολοφόνους αλλά και ομοσπονδιακούς πράκτορες, ο Courier ξεκινάει ένα ταξίδι μη γνωρίζοντας πού θα καταλήξει τελικά. (ΗΠΑ, 2012, 86′)