• Αναζήτηση
 • Οι ασκήσεις που μειώνουν την κυτταρίτιδα

  Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό, ώστε να τονώσετε τη ροή της λέμφου και να βοηθήσετε στον εσωτερικό καθαρισμό αλλά και στη μείωση της κατακράτησης υγρών

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η κυτταρίτιδα πρέπει να σταματήσει να αποτελεί λόγο ανησυχίας, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα θέματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Εννέα στις δέκα γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ποσοστό που δείχνει ότι ήρθε η στιγμή να συμφιλιωθείτε μαζί της.

  Αρχικά, λοιπόν, θα πρέπει να αγαπήσετε το σώμα σας και να αποδεχτείτε την εικόνα του. Αυτή θα πρέπει να είναι η αφετηρία κάθε προσπάθειάς σας να γίνετε καλύτερη.

  Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε κάνετε κάτι για την κυτταρίτιδα που έχετε, ακολουθήστε την παρακάτω προπόνηση που διαρκεί μόλις επτά λεπτά και υπόσχεται να καταπολεμήσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

  Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό, ώστε να τονώσετε τη ροή της λέμφου και να βοηθήσετε στον εσωτερικό καθαρισμό αλλά και στη μείωση της κατακράτησης υγρών.

   

  Science
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk