Από απόσταση 475 μέτρων προήλθε η αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε στο κεφάλι την οκτάχρονη στο χωριό Θεσπιές !

Αυτή η εντυπωσιακή διαπίστωση φέρεται να περιέχεται στην δικογραφία της υπόθεσης για το δραματικό περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα στην Βοιωτία με το άτυχο κορίτσι να δίνει μάχη για την ζωή του.

Την ίδια ώρα ορισμένα ερωτήματα δημιουργούνται για τον άνθρωπο που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό που τραυμάτισε το κορίτσι που έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του.

Σημειώνεται ότι την σχετική ευθύνη ανέλαβε ο 54χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής πετρελαίου στο Περιστέρι που έμενε σε κατοικία στο γειτονικό χωριό Λεοντάρι Βοιωτίας, απ όπου ρίχθηκε ο μοιραίος πυροβολισμος στην διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού. Ο 54χρονος απολογείται σήμερα στον ανακριτή.

Ωστόσο , σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν μαρτυρίες ότι ίσως πυροβολούσαν κι αλλα άτομα με το ίδιο πιστόλι αλλά και με καραμπίνες. Επιπλέον υπήρξαν αναφορές ότι νεαρό άτομο προχώρησε σε ανάρτηση στο διαδίκτυο –την οποία διεγραψε αμέσως μετα την είδηση του τραυματισμού της οκτάχρονης- που κρατούσε κι αυτός όπλο από το συγκεκριμένο γλέντι.

Χωρίς όμως αυτό να διευκρινίζεται πλήρως κι ο 54χρονος να αναφέρεται σε δικό του πυροβολισμό και να μην υπάρχει καμιά αναφορά για εμπλοκή οποιουδήποτε άλλου ατόμου.