Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι η κα Ευπραξία (Έφη) Καλλέργη.

Η κα Ευπραξία (Έφη) Καλλέργη ζει και εργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια στον Πειραιά και κατάγεται από την Κρήτη. Είναι Φαρμακοποιός και διατηρεί φαρμακείο στην πόλη μας.

Είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, του Πειραϊκού Συνδέσμου, του Συνδέσμου Φίλων Ασθενών Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» και της θεατρικής ομάδας Φαρμακοποιών «ΨΥΧΗΣ ΙΑΜΑ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωση του τόνισε: «Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Έφη Καλλέργη η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Έφη Καλλέργη είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία διετέλεσε δημοτική σύμβουλος την τρέχουσα θητεία σε  παράταξη της αντιπολίτευσης και γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχει στον συνδυασμό μας».

Η κα Ευπραξία (Έφη) Καλλέργη, σε δήλωσή της τόνισε: «Ενώνω τις  προσωπικές  μου  δυνάμεις  με  τον  Δήμαρχο Γιάννη  Μώραλη  και  το  συνδυασμό  του,  ώστε  η  πόλη μας, ο Πειραιάς  μας,   να  βγει  νικητής  για  άλλη  μια  φορά».