Πυρ και μανία με τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου και τον βοηθό του, Αντώνη Σινιοράκη, ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Οι Ηπειρώτες διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις, με το οποίο θα ισοφάριζαν σε 2-2. Ο βοηθός Σινιοράκης, ωστόσο, υπέδειξε ως οφσάιντ τον Κάργα, με το ριπλέι να μην δικαιώνει την απόφασή του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι το γκολ ήταν κανονικό και θα έπρεπε να μετρήσει, ενώ ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης, τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την UEFA, προκειμένου να δικαιωθεί η ομάδα του. «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δεν ξέρω που θα φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την UEFA θα φτάσει για να δικαιωθεί γιατί αυτό που γίνεται φέτος είναι απαράδεκτο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά, δυστυχώς αυτό που είδαμε σήμερα είναι πως για 9ο παιχνίδι στα 29 έχουμε αδικηθεί.

Πριν πέντε μέρες είχα φύγει από την ΚΕΔ που βάλαμε κάτω οκτώ παιχνίδια που συμφώνησαν πως σε αυτά ο ΠΑΣ έχει αδικηθεί και σήμερα επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία ότι έγινε και με την Τρίπολη την προηγούμενη εβδομάδα, στις καθυστερήσεις μπαίνει κανονικό γκολ αλλά δυστυχώς το ακύρωσε ο επόπτης. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δεν ξέρω που θα φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την UEFA θα φτάσει για να δικαιωθεί γιατί αυτό που γίνεται φέτος είναι απαράδεκτο.

Αν κοιτάξουμε τους τελευταίους αγώνες, δεν υπάρχει μαθηματικό αποτέλεσμα γιατί κάτι ανάλογο θα γίνει και σε αυτό το παιχνίδι».