«Έριξε» το Instagram με τον πανηγυρισμό του ο Γιουνές

Πολλοί φίλοι του Άρη αλλά και συμπαίκτες του Τυνήσιου μιμήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη χαρακτηριστική κίνησή του μετά το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο

Ο Χαμζά Γιουνές πέτυχε το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό που τον έφερε στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ της ομάδας, το οποίο και πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του.

Η κίνηση «killer», όπως έχει εύστοχα ονομαστεί, παραπέμποντας σε ματιά… δολοφόνου επιθετικού, αποδείχτηκε δημοφιλής μεταξύ των συμπαικτών του και όχι μόνο, ξεκινώντας μια δυνατή τάση για τους φίλους των κίτρινων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Λίντσεϊ Ρόουζ και Μανώλης Σιώπης πόζαραν στον φακό μιμούμενοι τον Γιουνές και το παράδειγμά τους ακολούθησαν πάρα πολλοί οπαδοί του Άρη, ενώ κάποιες από τις φωτογραφίες τους μοιράστηκε ο Τυνήσιος στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.


Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk