Ο Τραϊανός Δέλλας απέδωσε τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού στην ποιότητα που διαθέτουν οι παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός, που θα αποχωρήσει από το Αγρίνιο με την ολοκλήρωση της σεζόν, τόνισε πως η χρονιά κρίνεται ως πετυχημένη για την ομάδα του, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ήταν καλύτερος ο Άρης. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόμασταν μια ταχύτητα κάτω σε μαρκάρισμα, τρεξίματα και κυκλοφορία μπάλας, προσπαθήσαμε εσωτερικά στο τέλος να το αλλάξουμε.

Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά ο Άρης έχει ποιοτικούς παίκτες και πήρε το ματς. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας σε μια απαιτητική και επικίνδυνη χρονιά.

Στόχοι ήταν η γρήγορη σωτηρία και η προώθηση παιδιών ακαδημίες, τα πετύχαμε. Η χρονιά κλείνει απολύτως επιτυχημένα, τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια την επόμενη. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία, τη στήριξη και το χειροκρότημα. Είμαι χρόνια προπονητής αλλά δεν περίμενα τέτοιο σεβασμό σε μικρό διάστημα. Ο Παναιτωλικός έχει έναν κολλητό, τη δουλειά, και ψάχνει έναν φίλο, τον χρόνο.

Ευχαριστώ και τη διοίκηση, το αποτέλεσμα ικανοποιεί όλους. Η ομάδα θα είναι στη μεγάλη κατηγορία και του χρόνου».

Για την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό: «Δεν είναι διαζύγιο, είναι προσωπικοί οι λόγοι. Δεν συζητάω δημόσια όσα λέω με συνεργάτες. Ήταν δική μου απόφαση, η ανακοίνωση ήταν ξεκάθαρη. Εισέπραξα μόνο αγάπη και σεβασμό, ο Παναιτωλικός απέκτησε άλλον έναν φίλο».

Για τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με άλλο σύλλογο: «Αυτά που γράφονται είναι γελοιότητες. Δεν μ’ αρέσει να κάνω αυτά που δεν θέλω να μου κάνουν. Δεν έχω μιλήσει με άλλη ομάδα, όλες έχουν προπονητές και μέχρι να τελειώσει η σεζόν δεν θα κάνω συζήτηση. Αυτοί που γράφουν αναφέροντας το όνομά μου είναι πολύ μικροί».