Ο Τόμας Λεμάρ κόστισε μια ολόκληρη περιουσία στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν έχει κάνει ακόμα… απόσβεση. Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου, στη δύσκολη έδρα της Εϊμπάρ, εκεί που η Βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ γνώρισε ταπεινωτική ήττα (3-0), ο Γάλλος έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του χαρίζοντάς τη τη νίκη με 1-0.

Ο 23χρονος εκμεταλλεύτηκε την άψογη πάσα του Κόκε από δεξιά και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 για τους Ροχιμπλάνκος στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, η Ατλέτι παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο +7 από την μισητή συμπολίτισσα και στο -6 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ κοντράρεται την Κυριακή εντός έδρας με την Μπιλμπάο, ενώ οι Καταλανοί υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.\

 

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ντε Μπλάσις, Πάουλο Ολιβέιρα, Σέρχιο Άλβαρεθ, Κότε, Εσκαλάντε, Χορθάν, Κουκουρέγια, Ορεγιάνα (77′ Πέδρο Λεόν), Ενρίτς (83′ Σάρλες), Μαρκ Καρδόνα (63′ Κίκε).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Άριας (70′ Κάλινιτς), Χιμένες, Γκοδίν, Σαούλ, Κόκε, Τομάς, Ρόδρι, Βιτόλο (51′ Φιλίπε Λουίς), Μοράτα, Κορέα (55′ Λεμάρ).