«Θέλω να συγχαρώ πραγματικά την αντιτρομοκρατική μας υπηρεσία. Υπάρχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στην Ελληνική Αστυνομία κάτω από την ομπρέλα προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η αντιτρομοκρατική είναι μια από αυτές. Έμπειρη, με τεκμηρίωση και μέθοδο, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην εθνική ασφάλεια της χώρας, στην εσωτερική ασφάλεια αλλά και με τη συνεργασία που κάνει με άλλες υπηρεσίες ομόλογές της στην Ευρώπη αλλά και εκτός αυτής» τόνισε σε δήλωση της στην ΕΡΤ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, αναφορικά με την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Η κυρία Παπακώστα πρόσθεσε ότι: «Θεωρώ ότι είναι μια ακόμη επιτυχία της, λυπάμαι βέβαια, διότι το κύκλωμα αυτό, το οποίο ήταν ένα κύκλωμα το οποίο διαβιούσε λάθρα επί χρόνια ολόκληρα, είχε στους κόλπους του συναδέλφους δικηγόρους. Ελπίζω αυτό να μην συνεχιστεί, οι υπηρέτες της δικαιοσύνης όπως είμαστε εμείς οι δικηγόροι πρέπει να είμαστε στην υπηρεσία του πολίτη, της Θέμιδας και του δικαίου».

Σημείωσε ακόμη πως: «Χαίρομαι όμως πάρα πολύ που υπάρχουν υπηρεσίες όπως είναι η αντιτρομοκρατική αλλά και άλλες οι οποίες πραγματικά επαγρυπνούν. Και αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να δώσω, ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς διότι νυχθημερόν εργάζονται υπηρεσίες οι οποίες έχουν εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό με ζήλο, με αφοσίωση, με σχέδιο και μεθοδικότητα για την ασφάλειά τους αλλά κυρίως για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Θέλω να τους συγχαρώ και θέλω να πω ότι ήταν μια πολύ μεγάλη υπόθεση η οποία είχε και θύματα, είχε και απειλή θυμάτων και με αυτή την έννοια νομίζω ότι ξεκαθάρισε η κόπρος του Αυγεία».