Προκριµατικά UEFA EURO 2020

Λιχτενστάιν – Ελλάδα

OPEN, 21.45

Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»

ΕΡΤ2, 20.00

Καθώς ο Μέρντοχ ερευνά τον περίεργο θάνατο ενός ποδοσφαιριστή, ο Μπράκενριντ αναμειγνύεται στη συμμετοχή της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξένες ταινίες

«Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007:
Επιχείρηση κεραυνός»

ΕΡΤ1, 17.10

Ο Μποντ αναλαμβάνει την τέταρτη αποστολή του. Στόχος του να εντοπίσει δύο ατομικές βόμβες που κλάπηκαν μαζί με ένα μαχητικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια πολεμικής άσκησης του ΝΑΤΟ. Πρόκειται για έργο της τρομοκρατικής οργάνωσης «ΣΠΕΚΤΡΑ», που εκβιάζει απειλώντας ότι θα καταστρέψει μια μεγάλη πόλη της Μεγάλης Βρετανίας ή των ΗΠΑ αν σε διάστημα λίγων ημερών δεν παραδοθούν λύτρα αξίας 100 εκατομμυρίων στερλινών σε ακατέργαστα διαμάντια. Ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρεία και ο Μποντ κατευθύνεται στο Νασάου. Εκεί συναντά την Ντόμινο και αναγκάζεται να έρθει σε σύγκρουση με τον πράκτορα της «ΣΠΕΚΤΡΑ» Εμίλιο Λάργκο. Aραγε ο Τζέιμς Μποντ θα καταφέρει να εμποδίσει τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων θυμάτων; Πρωταγωνιστούν οι Σον Κόνερι, Κλοντίν Οζέ, Λουτσιάνα Παλούτζι, Αντόλφο Τσέλι, Μάρτιν Μπίσγουϊκ. (Αγγλία, 1965, 130′)

 

«Fury»

ANT1, 23.30

Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Γουορντάντι ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, μέσα στη διαλυμένη αλλά επίμονη Γερμανία, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα. Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας. Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Σάια ΛαΜπέφ, Λόγκαν Λέρμαν, Μάικλ Πένια, Τζον Μπέρνθαλ, Τζιμ Πάρακ, Μπραντ Γουίλιαμ Χένκε, Τζέισον Αϊζακς, Αλίσια φον Ρίτμπεργκ. (ΗΠΑ, 2014, 128′)