Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση µου»

ALPHA, 20.00

Η Αιμιλία προσπαθεί να ανατρέψει το ταξίδι του Αντρέα στην Ελβετία, ενώ η Ρενάτα πασχίζει μάταια να έρθει σε επικοινωνία με τον Γιαν. Ο Αχιλλέας ζει στιγμές μεγάλης αγωνίας για την τύχη της Sofo και ο Βλάσης παραλαμβάνει έναν μυστήριο χαρτοφύλακα. Ο Ζούβας προσπαθεί να βρει με ποιον τρόπο θα ξεφορτωθεί τη Ζαφειρία, της οποίας το ποιόν μαθαίνει η Σύλβια μέσω μιας ανάρτησης στο Internet. Πώς θα αντιδράσει ο Ανδρέας στο εξώδικο που θα λάβει από τη Φλωρέτα;

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Η Αθηνά ειδοποιεί τον Ορέστη και τον Στέφανο για τις κρυφές κάμερες του Πέτρου, ενώ ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος γνωρίζει το μυστικό που κρύβει στο λάπτοπ του. Παράλληλα η Ελενα αντιδρά στην απόφαση της Δανάης να συγκατοικήσει με τον Παύλο, ενώ η Βίκυ φέρνει κρυφά στο σπίτι της τον Λευτέρη προκειμένου να αναρρώσει. Η ψυχική υγεία της Ελενας αρχίζει να κλονίζεται μετά τις επιθέσεις που δέχεται, ο Παύλος παραβιάζει το κρησφύγετο της Βίκυς και κάνει μια σημαντική ανακάλυψη.

Ξένη ταινία

«Non-stop»

STAR, 22.50

Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους, ο ψυχολογικά ασταθής και αλκοολικός Μπιλ Μαρκς, δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του. Ο άγνωστος αποστολέας ζητά από τον Μαρκς να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκατ. δολάρια σε έναν λογαριασμό off shore, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ, Ανσον Μάουντ. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2014, 96′)