Ελληνική σειρά

«Το τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Ο Νικόλας στριμώχνει την Πιλάρ με σκοπό να πάρει τις πληροφορίες που θέλει… Η Νικόλ σοκαρισμένη από το δυσάρεστο συμβάν με τη Μαργκώ, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και υποβάλλει την παραίτησή της. Η Αμαλία συνέρχεται από το κώμα κι όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Ο Στέφανος αναλαμβάνει προσωπικά την αποτοξίνωση της Ολγας και η πρώτη φάση έχει γυμναστική μέχρι τελικής πτώσης! Ο Χάρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αφροδίτη, αλλά ο Παύλος δεν του το κάνει εύκολο.

Ξένες ταινίες

«Ο θρύλος του Ταρζάν»

STAR, 23.00

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή ως Τζον Κλέιτον Γ’, λόρδος του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Οταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον βέλγο στρατηγό Λεόν Ροµ. Αυτοί όμως που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει. Πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μάργκο Ρόμπι, Κρίστοφ Βαλτς, Τζον Χερτ. (Αγγλία / Καναδάς / ΗΠΑ, 2016, 105′)

«Ο πατριός»

ΣΚΑΪ, 23.15

Οταν ο Μάικλ Χάρντινγκ επιστρέφει σπίτι του από τον στρατό, βρίσκει τη μητέρα του τρελά ερωτευμένη με τον Ντέιβιντ, τον νέο της γοητευτικό φίλο, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν. Αρχικά εκείνος δείχνει ιδανικός σύζυγος και καλός πατριός. Οταν όμως ο Μάικλ και η αγαπημένη του αρχίζουν να ψάχνουν το παρελθόν του επίδοξου πατριού, ανακαλύπτουν τη σκοτεινή και επικίνδυνη πλευρά του. Πρωταγωνιστούν οι Πεν Μπάτζλι, Ντίλαν Γουόλς, Σέλα Γουάρντ, Αμπερ Χερντ, Σέρι Στρίνγκφιλντ. (ΗΠΑ, 2009, 101′)