Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου»   ALPHA, 21.00

Σε περίπου έναν μήνα έχουμε Πάσχα και όλοι σκέφτονται πού θα ψήσουν τον οβελία. Ο Σάββας και η Λυδία αποφάσισαν ότι εφέτος θα πάνε στη Μεσσήνη, παρέα με τους Χαμπέους. Ο Αρης, όμως, ειδοποιεί τους Τριαντάφυλλους ότι θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα και έτσι εκείνοι ζητούν από τον Σάββα να έρθει με τη Λυδία στην Πορταριά για να γιορτάσει παρέα με τον ξενιτεμένο αδελφό του. Οι Χαμπέοι, βέβαια, περιμένουν για Πάσχα την επίσης ξενιτεμένη Μαρίζα και δεν δέχονται να αλλάξει το ζευγάρι την απόφασή του. Η ένταση ανάμεσα στα σόγια δεν αργεί να φουντώσει για ακόμη μία φορά.

«Γυναίκα χωρίς όνομα»   ΑΝΤ1, 18.30

Οι επιλογές της Μαρίνας, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη της εξαφανισμένης Ελπίδας, τη φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπη με κινδύνους, οι οποίοι, όμως, δεν καταφέρνουν να κάμψουν την αποφασιστικότητά της. Πολύτιμη αρωγός και φύλακας άγγελός της σε αυτή την προσπάθεια είναι, όπως πάντα, η Ρένα που της παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για το πώς θα μπορέσει να σταθεί και να κινηθεί στον κόσμο της νύχτας.

Ξένη ταινία

«Split»  STAR, 23.00

Ο Κέβιν είναι ένας νεαρός που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Οταν μία από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό υπόγειο δωμάτιο τρία νεαρά κορίτσια. Αν και ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει τις 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρό του, δρα Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, η 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, το «τέρας», που είναι έτοιμη να ξεπροβάλει και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες. Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Μακ Αβόι, Ανια Τέιλορ Τζόι, Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Μπραντ Γουίλιαμ Χένκε. (ΗΠΑ, 2016, 110′)