Ξένη σειρά

«Taboo»  ΕΡΤ2, 22.30

Μια μονομαχία την αυγή έχει απροσδόκητη εξέλιξη και ο Τζέιμς υφίσταται εκβιασμό που τον στέλνει σε μια επικίνδυνη αποστολή και σε μια τρελή κούρσα για να προλάβει τον χρόνο. Η ζήλια του Θορν φουντώνει και γίνεται πολύ επικίνδυνη, ενώ η έχθρα ανάμεσα στο Στέμμα και στην Εταιρεία κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο.

Ελληνική σειρά

«Πέτα τη φριτέζα»  ΑΝΤ1, 21.45

Το επόμενο πρωί βρίσκει Μαριέτα και Κίμωνα σε σοκ κι έναν από τους δύο μετανιωμένο. Ο Λάκης και ο Αντρέας μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στο μυστήριο της Σελίνας. Θα καταφέρουν να την εντοπίσουν; Ο κρυφός θαυμαστής συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη Φωτεινή και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον Σωκράτη που προσπαθεί να μην αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του θαυμαστή. Η Ναταλία δίνει τη μητέρα των μαχών για να ξανακερδίσει τον Κίμωνα, βρίσκοντάς τον σε ευάλωτη φάση.

Ξένη ταινία

«Oblivion»  STAR, 23.00

Ετος 2077. Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Σε μία από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει τη Γη θα συναντήσει μια μυστηριώδη και γοητευτική γυναίκα με την οποία θα ζήσει μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα τη ζωή. Την ίδια στιγμή όλα όσα γνώριζε ο ήρωας θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς μια εναλλακτική αλήθεια αποκαλύπτεται ολοζώντανα μπροστά του. Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι τώρα στα χέρια ενός ανθρώπου που πίστευε πως ο κόσμος μας ήταν προδιαγεγραμμένο να καταστραφεί. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Ολγα Κιριλένκο, Τομ Κρουζ, Μελίσα Λίο. (ΗΠΑ, 2013, 119′)