Ξένη σειρά

«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ1, 20.00

Καθώς ο Μέρντοχ ερευνά τον περίεργο θάνατο ενός ποδοσφαιριστή, ο Μπράκενριντ αναμειγνύεται στη συμμετοχή της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ελληνική ταινία

«Μαζί τα φάγαμε» STAR, 22.50

Ο Σωτήρης εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν μεγάλο δημόσιο οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος. Η γυναίκα του Γκέλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη, αφού τα οικονομικά της οικογένειας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μια μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρα της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλυ από εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνει, με διάφορα γυναικεία κόλπα, να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του. Πρωταγωνιστούν οι Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης. (Ελλάδα, 2018, 97′)

Ξένη ταινία

«Doctor Strange»  ALPHA, 22.10

Η ζωή του διάσημου νευροχειρουργού Dr. Stephen Strange αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα καταδικάζει τα δύο χέρια του σε πλήρη ανικανότητα. Αδυνατώντας να βρει θεραπεία μέσω της παραδοσιακής ιατρικής, ο Strange θα καταφύγει σε κάθε πειραματική λύση, κινδυνεύοντας να χάσει όλη την περιουσία του. Η ελπίδα όμως θα του κλείσει το μάτι όταν γνωρίσει έναν παραπληγικό που κατάφερε να θεραπεύσει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στα πόδια του. Σύντομα λοιπόν ο Strange θα περάσει τις πύλες ενός κέντρου θεραπείας απρόσιτου στους πολλούς, το οποίο θα αποδειχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Εκεί θα μυηθεί στις μυστικές εναλλακτικές διαστάσεις του Σύμπαντος από μια ομάδα μάγων που κρατά τα κλειδιά της Γνώσης. Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ Μακ Ανταμς, Μαντς Μίκελσεν, Τσιούετελ Ετζιοφορ. (ΗΠΑ, 2016, 103′)