Μαγειρική εκπομπή

«Kitchen Lab»  ALPHA, 16.50

Σήμερα ο Ακης προτείνει ένα κυρίως πιάτο και δύο πολίτικα σιροπιαστά γλυκά. Στην αρχή σερβίρει καλοψημένα ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας. Τα συνοδεύει με κίτρινο ρύζι, πιπεριές και γιαούρτι. Στη συνέχεια φτιάχνει αφράτα τουλουμπάκια. Πρώτα βράζει το σιρόπι με χυμό από λεμόνι, μέλι και κανέλα. Eπειτα ετοιμάζει τη ζύμη, την κόβει σε μικρά κομμάτια, τα οποία τηγανίζει ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και στο τέλος τα σιροπιάζει. Το δεύτερο γλυκό της ημέρας είναι ροξάκια, με φύλλο σφολιάτας και σοκολατένια γέμιση με καρύδια.

Ταινία κινουμένων σχεδίων

«Λόραξ»  STAR, 21.00

Ο Τεντ είναι ένα 12χρονο αγόρι που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της όμορφης Οντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, θέλει να κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη της επιθυμία, να δει ένα δέντρο. Ο Τεντ είναι αποφασισμένος να ψάξει, να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου αλλά γοητευτικού πλάσματος, που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2012, 86′)

Ξένη ταινία

«Ερωτας από την αρχή»   ALPHA, 22.50

Η ευτυχισμένη σχέση της Πέιτζ (Ρέιτσελ Μακ Ανταμς) και του Λίο (Τσάνινγκ Τέιτουμ), που ζουν στο Σικάγο, ανατρέπεται έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο η Πέιτζ χάνει τελείως τη μνήμη της από την περίοδο της κοινής τους ζωής. Μην έχοντας πλέον αναμνήσεις από τα τελευταία πέντε χρόνια, η Πέιτζ πιστεύει ότι είναι ακόμη αρραβωνιασμένη με τον επιχειρηματία Τζέρεμι (Σκοτ Σπίντμαν). Παρά τις δυσκολίες, ο Λίο δεν παραιτείται και προσπαθεί να ξανακερδίσει τον έρωτά τους. Για να το καταφέρει όμως, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο που θα προσπεράσει τη μνήμη της για να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά της. (ΗΠΑ / Βραζιλία / Γαλλία / Αυστραλία / Βρετανία, 2012, 96′)