Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση μου»  ALPHA, 20.00

Ο Βλάσης και η Μίκα «παγιδεύονται» στο σχέδιο της Φαίης και χάνουν την επιμέλεια του παιδιού. Ο Ζούβας πείθεται από τη Σύλβια και την Αιμιλία και αποφασίζει να συναντήσει το πρόσωπο που τον αναζητά, αλλά είναι πλέον αργά. Ο «ενδιαφερόμενος» τον έχει απορρίψει και ο Ζούβας αντιδρά… «ζουβέικα». Η Ρενάτα «διατάζει» τον Αχιλλέα να βγάλει τα μικρόφωνα από το σπίτι του Αντρέα, ενώ εκείνος της υπόσχεται πως θα την προσέχει για πάντα.

«Η επιστροφή»  ΑΝΤ1, 20.45

Ο Νίκος στηρίζει την απόφαση του Νικήτα να ανοίξει την υπόθεση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και να οδηγήσουν τον Ορέστη στη φυλακή, γεγονός που θα φέρει την έντονη αντίδραση της Δανάης και του Χάρη. Θα καταφέρουν τα τρία αδέλφια να βγουν αλώβητα απ’ αυτόν τον πόλεμο; Παράλληλα ο Παύλος βγάζει τη ζήλια του στη Δανάη για τον Στέφανο, ενώ ο Ορέστης πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τον λόγο που έχει στοχοποιήσει τον Πέτρο.

Ξένη ταινία

«Χωρίς ταυτότητα»  STAR, 23.00

Κατορθώνει να επιβιώσει με δύο σφαίρες στην πλάτη και όταν τελικά συνέρχεται από το κώμα ο Τζέισον Μπορν συνειδητοποιεί πως έχει χάσει τελείως τη μνήμη του. Οι έρευνες για να βρει πάλι την ταυτότητά του τον οδηγούν στη Ζυρίχη και στο Παρίσι. Ομως, ύστερα από μία ακόμα απόπειρα δολοφονίας του, ο Μπορν συνειδητοποιεί πως κάποιοι τον θέλουν οπωσδήποτε νεκρό. Αποφασισμένος πια να βάλει στο στόχαστρό του αυτούς που τον στοχεύουν, ο Μπορν δεν αργεί να ανακαλύψει πως διαθέτει και ο ίδιος φονικό ένστικτο. Και δεν πρόκειται να χαριστεί στους αντιπάλους του. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Φράνκα Ποτέντε, Κρις Κούπερ, Κλάιβ Οουεν, Μπράιαν Κοξ. (ΗΠΑ, 2002, 107′)