Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Η Ελπινίκη καταφθάνει στον Πύργο και η Καίτη με τον Ηλία φοβούνται ότι θα καταλάβει τα πάντα για την εγκυμοσύνη. Ομως η Ελπινίκη έρχεται με σκοπό να παντρέψει την Καίτη με τον ξάδερφο του Ηλία. Ο Αγγελος θα φύγει για ένα διήμερο επαγγελματικό ταξίδι και η Βέλη δεν φαίνεται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μέχρι που της ανακοινώνει ότι τελικά δεν θα πάει μόνος. Η Σοφία βρίσκει ένα ερωτικό γράμμα του Μπάμπη από μια γυναίκα και ανησυχεί ότι ο πατέρας της έχει σχέση με άλλη. Από την άλλη η Ξένια και ο Μπάμπης, έτσι που την βλέπουν περίεργα, ανησυχούν πως τους κρύβει αυτή κάποιο μυστικό.

 

«Η ζωή εν τάφω»

ΕΡΤ1, 22.00

Δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή των στρατιωτών στη ζωή των χαρακωμάτων. Η στενότητα των χώρων, οι δύστροποι αξιωματικοί, οι ξαφνικοί βομβαρδισμοί αλλά και το συνεχές σκάψιμο τη νύχτα και η τοποθέτηση αγκαθωτών συρμάτων, δουλειά επίπονη και πολλές φορές επικίνδυνη, τους απογοήτευσαν, κάποιοι μετάνιωσαν που κατατάχθηκαν, και άλλοι πάλι δεν πειθαρχούσαν και δεν τηρούσαν τους κανόνες ασφαλείας.

Ξένη ταινία

«Οι τελευταίοι ιππότες»

STAR, 23.00

Ενας άρχοντας ορθώνει το ανάστημά του απέναντι σε έναν διεφθαρμένο βασιλιά. Ο άρχοντας τελικά θα καταδικασθεί άδικα σε θάνατο και μάλιστα από το χέρι του Ρέιντεν, του πιστού διοικητή των ιπποτών του. Ο Ρέιντεν και οι άνδρες του γνωρίζουν την ταπείνωση καθώς τους αφαιρούνται όλα τα προνόμια και τα αξιώματα ενώ εξορίζονται από τη γη τους. Το τάγμα των ιπποτών δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει την εκδίκηση. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Κλάιβ Οουεν, Κλιφ Κέρτις, Αξελ Χένι, Τσουγιόσι Ιχάρα. (Αγγλία/Νότια Κορέα, 2015, 104′)