Συνδεδεμένος με την περηφάνια και την θάλασσα. Με την εργατιά και το πάθος για την ζωή. Σύμβολο του λαού. Πηγή έμπνευσης ή αν προτιμάτε τρόπος ζωής για εκατομμύρια κόσμο σε κάθε γωνιά της οικουμένης. Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.

Ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας, ο σύλλογος με την αστείρευτη δύναμη γιορτάζει σήμερα 94 χρόνια ζωής. Μια ζωή γεμάτη δόξα, μια θριαμβευτική πορεία στο διάβα των χρόνων με σήμα περηφάνιας τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Στις 10 Μάρτη του 1925 ιδρύθηκε ο τεράστιος Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά. Η ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός ταξίδεψε σε κάθε άκρη του κόσμου. Με τα καράβια που ξεκινούσαν από τον Πειραιά για να φτάσουν στην άλλη άκρια της γης. Με τα κατορθώματα των ανθρώπων που ίδρυσαν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Και η φήμη του Ολυμπιακού να γιγαντώνεται μέρα με την μέρα.

Σήμερα, 10 Μαρτίου 2019, 94 χρόνια μετά την ίδρυση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, ο Ολυμπιακός κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία. Με τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη να εγγυάται το μέλλον της ομάδας. Ένας Ολυμπιακός ενωμένος και ισχυρός, ένας Ολυμπιακός που συνεχίζει την πορεία του με ευρωπαϊκή προοπτική σε όλα τα αθλήματα.

Η ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα, σύμβολο και αυτή της περηφάνιας του κόσμου του Ολυμπιακού, δημιουργεί, 94 χρόνια μετά, ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου. Ένας σύλλογος με προσφορά όχι μόνο στο αθλητικό πεδίο αλλά σε πολλές εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Με τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στο κοινωνικό έργο του Ολυμπιακού. Και η ομάδα του Πειραιά είναι πάντα εκεί για να προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η δυναμική του Ολυμπιακού είναι πιο έντονη από ποτέ. Με το βλέμμα μπροστά και με δύναμη τον πύρινο του κόσμο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία. Συνδεδεμένος με το παρελθόν, προχωράει στο μέλλον. Για το μεγαλείο του Ολυμπιακού δεν υπάρχουν όρια.