Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου»

ALPHA, 20.00

Ο Βλάσης μετά την ανάρτηση της Μίκας για τον Μίμη, αναρωτιέται ποια είναι η πραγματική σχέση τους. Ο Αχιλλέας ετοιμάζει στη Ρενάτα μια έκπληξη που θα τους βοηθήσει στον πόλεμο με τη Φαίη και τον Αντρέα. Στην έπαυλη εξελίσσεται ο διαγωνισμός του καλύτερου πρωινού, όμως η Σύλβια θα κάνει την ανατροπή και θα επηρεάσει τις εξελίξεις.

Ξένες ταινίες

«Τζεϊμς Μποντ, πράκτωρ 007: Από τη Ρωσία µε αγάπη»

ΕΡΤ2, 22.30

Ο Ψυχρός Πόλεμος γίνεται «ψυχρότερος», καθώς ο Μυστικός Πράκτορας 007 ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αποσπάσει από τη σοβιετική πρεσβεία έναν αποκωδικοποιητή μυστικών σημάτων. Εκεί, ο Μποντ ερωτεύεται την Τατιάνα, μια ρωσίδα πράκτορα που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Η Ρομάνοβα νομίζει ότι παραπλανά τους Βρετανούς προς όφελος της KGB, άθελά της όμως εξυπηρετεί τα σχέδια της οργάνωσης SPECTRE, που ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο του μέλους της, δόκτορος Νο. Πρωταγωνιστούν οι Σον Κόνερι, Ντανιέλα Μπιάνκι, Λότε Λένια, Ρόμπερτ Σο, Πέδρο Αρμεντάριζ, Μπέρναρντ Λι. (Αγγλία, 1963, 115′)

«Ο λαβύρινθος»

STAR, 23.00

Ο Τόμας ξυπνά μέσα σε ένα σκοτεινό ασανσέρ. Oταν η πόρτα ανοίγει έρχεται αντιμέτωπος με μια «αγέλη» αγοριών που τον καλωσορίζουν στην Κοιλάδα, το καινούργιο του σπίτι. Ο Τόμας και τα υπόλοιπα αγόρια δεν γνωρίζουν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν εκεί. Περιβάλλονται από έναν θεόρατο τσιμεντένιο φράχτη και κάθε πρωί ένα σημείο του ανοίγει και οδηγεί σε έναν αχανή και τρομακτικό λαβύρινθο. Κάθε που βραδιάζει, ο λαβύρινθος ξανακλείνει και ανά τριάντα ημέρες ένα καινούργιο αγόρι καταφτάνει. Εκείνο όμως που θα ξαφνιάσει τη νεαρή αγέλη είναι η απρόσμενη άφιξη του πρώτου κοριτσιού, της Τερέζας, η οποία καταφθάνει στον Λαβύρινθο μόλις μία βδομάδα μετά τον Τόμας. Πρωταγωνιστούν οι Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Γουίλ Πάουλτερ, Πάτριτσια Κλάρκσον. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2014, 119′)