Ελληνικές σειρές

«Η επιστροφή»

ΑΝΤ1, 20.45

Η Δανάη και ο Παύλος αποφασίζουν να χωρίσουν. Μάταια ο Νικήτας προσπαθεί να τους εμποδίσει να διαλύσουν τη σχέση τους. Η Ελενα συνεχίζει να είναι καχύποπτη απέναντι στην Αθηνά, ενώ ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τη Βίκυ για τη σχέση της με τον Γιάνναρη. Ο Νίκος και η Λίλα μετανιώνουν για το φιλί που τους προέκυψε από το πουθενά και ξεκαθαρίζουν μεταξύ τους ότι σχέση τους είναι μόνο φιλική.

«To τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Ο Σωκράτης ανησυχεί για το τι μπορεί να έχει κληρονομήσει από τον Ορφέα και μοιράζεται τους φόβους του με τον Νικόλα. Η Αμαλία αποφασίζει να προχωρήσει με το τεχνητό κώμα, αλλά όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα φαντάστηκε. Η Ειρήνη διηγείται στην Αθηνά και στην Τατιάνα τις περιπέτειές της με τον Σέκερη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τις εξελίξεις. Η Αμαλία προσπαθεί να απομακρύνει την Αννα από τη ζωή της, σε μια προσπάθεια να την προστατεύσει, γεγονός που παραξενεύει την Αννα.

Ξένη ταινία

«Criminal»

STAR, 23.00

Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού», ενός εγκληματία που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύνολο του οπλισμού των ΗΠΑ. Με τον θάνατο του Πόουπ κάθε πληροφορία γύρω από τη δράση του «Ολλανδού» εξαφανίζεται για πάντα. Ετσι ο επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο επιστρατεύει έναν νευροχειρούργο για να εμφυτεύσει το DNA και τις αναμνήσεις του Πόουπ στον Τζέρικο Στούαρτ, έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό, ο οποίος αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης προτιμά να υποβληθεί στο πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Ετσι η τελευταία ελπίδα της CIA βρίσκεται πλέον στο μυαλό ενός αδίστακτου εγκληματία. Πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Ολντμαν, Ράιαν Ρέινολντς, Τόμι Λι Τζόουνς. (Αγγλία/ ΗΠΑ, 2016, 100′)