• Αναζήτηση
 • Άρης: Προφορική συμφωνία με Κουέστα, Δεληζήση για επέκταση

  Η ΠΑΕ Άρης συμφώνησε προφορικά με τους Χουλιάν Κουέστα και Γιώργο Δεληζήση για επέκταση της συνεργασίας τους

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο Κλεάνθης Βικελίδης θέλει να κρατήσει τους Γιώργο Δεληζήση και Χουλιάν Κουέστα η ΠΑΕ Άρης, που κινήθηκε από νωρίς ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή τους για τα επόμενα χρόνια.

  Οι σχετικές συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας με τους παίκτες απέδωσαν και πλέον υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία και με τους δυο για νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων. Αυτό που απομένει είναι να πραγματοποιηθεί ένα τελικό ραντεβού, που χρονικά τοποθετείται μετά το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ (02/03, 7 μ.μ.) για να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

  Συγκεκριμένα, η συνεργασία με τον Ισπανό τερματοφύλακα κανονικά λήγει το καλοκαίρι του 2020 και οι κίτρινοι επιθυμούν να παραμείνει μέχρι και το 2022. Στην περίπτωση του αρχηγού του Άρη, που έχει συμβόλαιο μέχρι το φετινό καλοκαίρι, αυτό θα επεκταθεί ως το 2021.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk