Πρόκριση στο ρελαντί για τον Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε και στη ρεβάνς τον Εργοτέλη, αυτή τη φορά με 4-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκριση στο ρελαντί για τον Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε και στη ρεβάνς τον Εργοτέλη, αυτή τη φορά με 4-1 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε και στον επαναληπτικό με τον Εργοτέλη την ανωτερότητα του, νίκησε με 4-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια από τους Κρητικούς και πέρασαν εύκολα στον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυνατά, θέλοντας από την αρχή να καθαρίσει την υπόθεση-πρόκριση, εκμεταλλευόμενη και το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) και το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έψαχνε νίκη και μάλιστα με δύο τέρματα. Ο Αστέρας πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο και στην πρώτη του καλή στιγμή ευτύχησε να προηγηθεί με σκόρερ τον Μπαστιάνο.

Ο επιθετικός του Αστέρα μόλις στο 9ο λεπτό κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά από τα δεξιά, πρόλαβε την έξοδο του Καλογεράκη και πέρασε την μπάλα από πάνω του για το 1-0 των Αρκάδων. Ο Εργοτέλης ήθελε και πάλι δύο τέρματα για να πάρει την πρόκριση και προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς ωστόσο να απειλήσει.

Οι Αρκάδες έριξαν τον ρυθμό, στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτοί ήταν που είχαν τις καλύτερες στιγμές. Μία στο 30ο λεπτό με μια όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση φαουλ, όπου ο Ρόλε έδωσε στον Τσιλιανίδη ο οποίος βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα με τον Πασαλίδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα έξω.

Και άλλη μία στο 44′ με τον Ρόλε, που έκλεψε τη μπάλα έδωσε στον ανενόχλητο Αραβίδη ο οποίος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου και ο Καλογεράκης με όμορφη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Ό,τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει
Το podcast του Βήματος εμβαθύνει καθημερινά με ρεπορτάζ και ανάλυση στις σημαντικότερες ειδήσεις