Ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει τις παγίδες που μπορεί να κρύβει κάθε παιχνίδι Κυπέλλου. Καθαρίζοντας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση «πρόκριση στα ημιτελικά», στον αυριανό επαναληπτικό με τη Λαμία. Το 3-3 του πρώτου αγώνα μπορεί να δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτε στην τύχη. Κάτι που φάνηκε και από την αποστολή που ανακοίνωσε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς πήρε όλους τους διαθέσιμους και υγιείς ποδοσφαιριστές του, ωστόσο αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Βασίλη Τοροσίδη, ώστε να ξεκουραστεί, αλλά και να ξεπεράσει το μίνι σοκ που υπέστη από το χτύπημα στο στήθος στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που του δημιούργησε ταχυκαρδία. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Βούκοβιτς, Καμαρά, Ντίας και φυσικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Σισέ επέστρεψε μετά την τιμωρία του, με τον Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στην 21μελή αποστολή και δύο παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού, τον 18χρονο εξτρέμ, Γιώργο Μαρίνο και τον 19χρονο μέσο, Γιώργο Ξενιτίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στην 11άδα του αγώνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.