• Αναζήτηση
 • Επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ! (vid)

  Στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ ο Ακμπόμ έχει σπρώξει και έχει πετάξει στο έδαφος τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και θα έπρεπε το γκολ να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Της… εξυγίανσης έγινε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, με τον διαιτητή Σκουλά να μην καταλογίζει επιθετικό φάουλ στο τρίτο γκολ του Δικεφάλου.

  Στο 114’ ο Ακμπόμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, αλλά νωρίτερα έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Σλοβένο τερματοφύλακα. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έσπρωξε και πέταξε στο έδαφος τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και έπρεπε το γκολ να ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ.

  Ο Βρετανός στράικερ των γηπεδούχων δεν άφησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να αντιδράσει, αλλά τον πέταξε στο έδαφος, σε μια ξεκάθαρη φάση, στην οποία ο Σκουλάς έπρεπε να δώσει επιθετικό φάουλ. Μεγάλη ευθύνη φέρει και η βοηθός Χρυσούλα Κορομπίλια, η οποία δεν υπέδειξε το επιθετικό φάουλ του Ακπόμ.

  Δείτε τη φάση:

   

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk