• Αναζήτηση
 • Από αρχές Ιουνίου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

  Ακόμα πιο νωρίς σε σχέση με τα περσινά δεδομένα θα ξεκινήσει η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά για τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν στα… βάσανα από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να τερματίσει 2ος στη Superleague που του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League της νέας χρονιάς, ξεκινώντας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

  Τα πρώτα παιχνίδια όμως του γύρου αυτού είναι προγραμματισμένα για τις 23-24 Ιουλίου, γεγονός που σημαίνει πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει νωρίτερα.

  Για την ακρίβεια σε σύγκριση με τα περσινά, οι ερυθρόλευκοι θα μαζευτούν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους περίπου 2 εβδομάδες νωρίτερα προκειμένου να ξεκινήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk