• Αναζήτηση
 • ΕΣΡ: «Κόβεται» για 3 μέρες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» – Τσουχτερό πρόστιμο

  Για τον τρόπο παρουσίασης της υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη – Τα πρόστιμα του Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την επιβολή προστίμου 100.000 ευρω και διακοπή προβολής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τρεις ημέρες αποφάσισε το ΔΣ του Εθνικού Συμβουλίδου Ραδιοτηλεόρασης. Η εκπομπή θα σταματήσει να προβάλλεται το τριήμερο 19-21 Μαρτίου εξαιτίας του τρόπου παρουσίασης της υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

  Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 120.000 ευρω στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για σειρά παραβάσεων που συνέβησαν το 2016. Βάση συμφωνίας το πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο Φίλιππος Βρυώνης. Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τον τρόπο παρουσίασης της σύλληψης του Ανδρέα Μαρτίνη.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 εχουν υποβληθεί πρόστιμα 52 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων – σύμφωνα με στοιχείου του Υπουργείου Οικονομικών- έχουν εισπραχθεί περίπου τα 42. Η αποπληρωμή των υπόλοιπων προστίμων είτε εκκρεμούν, είτε εχουν αρθεί κατόπιν προσφυγής των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών στο Συμβούλιο της Επικρστείας.

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk