Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον αυριανό (23/2, 17:15) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρισβάνη και Σάκιτς, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στον αγώνα με τους Αρκάδες, αλλά και στους Ουγκράι και Μούγιακιτς, οι οποίοι παραμένουν στα… πιτς.

Ο Ούγγρος ξεκινάει από τη Δευτέρα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με την επιστροφή του στις αποστολές να εκτιμάται στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο Αυστριακός θα συνεχίσει το πρόγραμμά του, με στόχο να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του προπονητή του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη, την οποία απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μέγερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Βασιλακάκη, Κιβρακίδη, Ούμπιδες, Μάντσον, Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Κουλούρη, Θεοδωράκη, Μπουσούλατζιτ, Νταβιώτη, Κωτσόπουλο, Νάτσο, Κορτ και Κατράνη.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό κέντρο και αναχώρησε για την Τρίπολη. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Δείτε την αποστολή: