Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση µου», ALPHA 20:00

Η Σύλβια κατασκηνώνει στην αυλή διεκδικώντας τη Βάνα πίσω στην έπαυλη. Η Μίκα δεν κάνει πίσω στην πρόταση για χωριστές κρεβατοκάμαρες με τον Βλάση, και αυτό δημιουργεί ένταση. Η Φαίη βρίσκει αποδείξεις ότι η κόρη της είναι στο Σαρακήνικο και σχεδιάζει ένα νέο κόλπο για να την πάρει πίσω. Ο Αντρέας δέχεται την πρόταση της Φλωρέτας για την περιουσία του και ζητά επειγόντως διαζύγιο, ενώ ο Μίμης ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ισμήνη.

«Η επιστροφή», ΑΝΤ1 20:45

Η Βίκυ παραδέχεται μπροστά σε όλους την ενοχή του Λευτέρη και η Αννα σοκαρισμένη μαθαίνει για τα φριχτά εγκλήματα του πατέρα της. Παράλληλα όλοι επιβεβαιώνονται ότι ο Λευτέρης είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Χρήστου. Ο Χάρης μαθαίνει για το σχέδιο της Χλόης να του καταστρέψει τη σχέση! Θα προλάβει να εμποδίσει τη Λίλα, που ετοιμάζεται να φύγει στο Λονδίνο; Ο Νίκος προσπαθεί να πείσει την Ελενα να αποκαλύψει στον Πέτρο πως είναι ο πατέρας του. Θα δεχθεί η Ελενα να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη, ενώ όλα δίπλα της καταρρέουν;

Ξένη ταινία

«Στη σκιά των κατασκόπων», STAR, 23:00

O άριστα εκπαιδευμένος εκτελεστής της CIA, που υποφέρει από αμνησία, Τζέισον Μπερν, έχει εγκαταλείψει το βίαιο παρελθόν του και ζει με την κοπέλα του. Η προσωπική του ιστορία όμως ματαιώνει τα σχέδιά του για μια ήρεμη ζωή όταν γλιτώνει παρά τρίχα από μια απόπειρα δολοφονίας. Eνα κυνηγητό, που κόβει την ανάσα, ξεκινάει με τον εκτελεστή της CIA να βρίσκεται κυνηγημένος από έναν άγνωστο εχθρό και να πρέπει να αποδείξει για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι εύκολος στόχος. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Φράνκα Ποτέντε, Μπράιαν Κοξ, Τζούλια Στάιλς. (ΗΠΑ, 2004, 100′)