Οκτώ νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός, του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League στις 22 Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Νορβηγός κόουτς πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη πορεία με τους κόκκινους διαβόλους και έχει μπροστά του την πρόκληση ενός μεγάλου ρεκόρ.

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κυριακή τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ματς του αγγλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη, οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στη μάχη της τετράδας και οι φιλοξενούμενοι για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα πρώτα εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος υπό την ηγεσία του, η Γιουνάιτεντ έχει πάρει 25 βαθμούς  με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, οπότε ο Σόλσκιερ με μία ισοπαλία θα γίνει ο προπονητής με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στα δέκα πρώτα παιχνίδια του στην Premier League .

Ο Νορβηγός, ισοφάρισε την επίδοση του Γκούους Χίντινκ, ο οποίος πήρε 25 πόντους στα δέκα πρώτα του παιχνίδια ως υπηρεσιακός της Τσέλσι το 2009, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Έτσι ο Σόλσκιερ θέλει μια ισοπαλία για φθάσει τους 26 βαθμούς και να δημιουργήσει νέο ρεκόρ.