Ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις του γιατρού που έκανε την εγχείρηση στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, πραγματικά απορεί κανείς πως κατάφερε να αγωνιστεί και μάλιστα στο βασικό σχήμα, στα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. «Αισθανόταν έντονους πόντους ακόμα και όταν περπατούσε», τόνισε μεταξύ άλλων ο νευροχειρουργός που τον ανέλαβε.

Το πως έπαιξε, βέβαια, ο ίδιος το ξέρει, ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας. Φυσικά και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι ένας επαγγελματίας παίκτης και βγάζει το ψωμί του από το ποδόσφαιρο. Στο συγκεκριμένο θέμα, όμως, μόνο επαγγελματικά δεν σκέφτηκε.

Με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες ο Άρης δεν είχε πολλές επιλογές. Ο ίδιος έσφιξε τα δόντια, έκανε ενέσεις και κατάφερε να αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια που τον είχε ανάγκη η ομάδα του. Φυσικά και δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα στην αντίθετη περίπτωση.

Όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καλά, χωρίς να αισθανθεί πόνους. Μέχρι που σε κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο μηδέν. Δεν άντεξε άλλο η μέση του και η χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης φάνταζε –και ήταν- η μόνη λύση.

Πολλά μπορεί να πει κανείς για την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή. Άλλος μπορεί να τον θεωρεί καλό, άλλος όχι. Από τη συμπεριφορά του, όμως, απέναντι στην ομάδα, κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο.

Υ.Γ Τις φάσεις του αγώνα με τον Πανιώνιο, που και οι τρεις ήταν σε βάρος του Άρη, θα τις δείξει ο κ. Περέιρα στο επόμενο σεμινάριο των διαιτητών; Τώρα δεν είναι ευνοημένος ο Άρης; Για να δούμε τι θα δούμε και από τον Νορβηγό διαιτητή την Κυριακή, καθώς δεν είναι και από τους πιο έμπειρους σε ντέρμπι.

Υ.Γ1 Αυτός είναι ο Άρης, αυτή είναι η οικογένεια, αυτό που είδαμε όλοι χθες το απόγευμα στο Nick Galis Hall. Όλοι στο πλευρό του Δημήτρη.