Ολυμπιακός: «Χαμός» για τα εισιτήρια με την Τρεντίνο

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του ημιτελικού με την ιταλική ομάδα και το κλειστό του Ρέντη αναμένεται να είναι κατάμεστο

Ολυμπιακός: «Χαμός» για τα εισιτήρια με την Τρεντίνο

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του ημιτελικού με την ιταλική ομάδα και το κλειστό του Ρέντη αναμένεται να είναι κατάμεστο

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Τρεντίνο για τα ημιτελικά του CEV Cup. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών την Τρίτη (26/2) θα υποδεχθεί στο Ρέντη τους Ιταλούς και θα τα δώσει όλα για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό.

Σε αυτή τη μάχη οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το «Μελίνα Μερκούρη».

Η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα είναι πολύ μεγάλη και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, στον αγώνα με την Τρεντίνο δεν θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10€ για τα τμήματα Α. Β. Γ.Δ., στη VIP κερκίδα κοστίζουν 20€, ενώ τα «μαγικά χαρτάκια» για τα Court Seats κοστολογούνται στα 30€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του CEV Cup, απέναντι στην Τρεντίνο που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Τρίτη  26/2 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλαθλους του συλλόγου μας για τα εξής:

Λόγω της αυξημένης ζήτησης  στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τo γραφείο του Tμήματος Μελών –Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης  (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) από την Τετάρτη 20/2 (από τις 12:00μ.μ.) και καθημερινά (10:00-18:00) μέχρι την εξάντλησή τους .

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Κεντρική Κερκίδα- Τμήματα Α. Β. Γ.Δ.: 10 €
VIP Κερκίδα: 20€
Court Seats: 30€

*Τα  VIP διαρκείας της σεζόν 2018-2019 ισχύουν κανονικά».

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr