Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», ALPHA, 21:00

Ο Ηλίας έχει υποστεί μετατραυματικό σοκ, έχοντας μάθει ότι θα ξαναγίνει πατέρας. Η Καίτη θέλει να μάθει αν θα είναι δίπλα της σ’ αυτή τη νέα ζωή που ξεκινά. Η Βέλη αναλαμβάνει εθελοντικά να κάνει μαθήματα ελληνικών στην οργάνωση, όμως ο Αγγελος αμφισβητεί την ικανότητά της. Μια ξαφνική νεροποντή, ένας έλεγχος του ΣΔΟΕ και ένα μυστικό που κρύβει η Βούλα από τον Μηνά κάνουν άνω-κάτω την ημέρα τους. Ο Μπάμπης έχει πονοκέφαλο και πιστεύει ότι τον έχουν ματιάσει. Η Ξένια, που δεν πιστεύει στο μάτι, φρικάρει. Αλλά όταν ο Μπάμπης ζητάει από τη μάνα του να τον ξεματιάσει, αλλάζουν όλα.

«Μην ψαρώνεις», ΑΝΤ1 21:45

Η Σάντυ έχει αποδεχθεί την πρόταση του Μανώλη να δουλέψει στην Αγορά. Και μπορεί να ξεκίνησε με τις καλές της γόβες, τα καλά της ρούχα και το καλό της χαμόγελο, όταν φτάσει, όμως, η ώρα να πουλήσει ψάρια όλα θα αλλάξουν. Οι γόβες θα γίνουν γαλότσες, τα ρούχα θα γίνουν νιτσεράδα και το χαμόγελο θα γίνει τρόμος. Η Στέλλα, η Μήτσι και ο Πέτρος θα αναλάβουν την εκπαίδευσή της και η Σάντυ θα καταλάβει για πρώτη φορά τι σημαίνει «ψάρωμα». Η Νενέλα, με τη βοήθεια του Κοσμά φυσικά, θα ψωνίσει για πρώτη φορά σε σουπερμάρκετ και θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει ακρίβεια.

Ξένη ταινία

«Διπλή παγίδα», OPEN 21:00

Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδέψει τον μεγαλύτερο ληστή έργων τέχνης, προτείνοντάς του να κάνουν μαζί μια εντυπωσιακή ληστεία. Παγίδα που σταδιακά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας και γοητεύει, σαγηνεύει και ξεχωρίζει. Τελικά όμως ποιος παγιδεύει ποιον; Πρωταγωνιστούν οι Σον Κόνερι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βιν Ρέιμς, Γουίλ Πάτον, Μόρι Τσόκιν. (ΗΠΑ, 1999, 105′)