Ελληνική σειρά

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Τα εγκαίνια του μαγαζιού του Μάνθου πλησιάζουν, αλλά αυτός δείχνει προβληματισμένος. Η οικογένεια Τριανταφύλλου το αντιλαμβάνεται αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί. Ομως, η Σάντρα και η Χαρά τούς βάζουν τα γυαλιά όταν τους αποκαλύπτουν ότι θα βοηθήσουν εκείνες τον Μάνθο με την προετοιμασία. Μετά την πρωτοβουλία των κοριτσιών, σύσσωμη η οικογένεια αποφασίζει να βάλει τα δυνατά της και να ετοιμάσει διάφορες μικρές εκπλήξεις για τη μέρα εκείνη προκειμένου ο Μάνθος να χαρεί.

Ελληνική ταινία

«Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά»

STAR, 23.00

Λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά. Ο Σταυρακομαθιακάκης (μετά τη μυστηριώδη απαγωγή της προστατευομένης του 12χρονης ορφανής Πακιστανής Noori) εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα. Εκεί, ο Παρλαβάντζας και ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών Νάκος προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Καγιά, Ορφέας Αυγουστίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Τζένη Θεωνά. (Ελλάδα, 2011, 107′)

Ξένη ταινία

«Επικηρύσσοντας την πρώην» (The bounty hunter)

ΑΝΤ1, 22.45

Η Tζένιφερ Ανιστον εμπλουτίζει την καριέρα της με έναν ακόμη αδιάφορο ρόλο, εκείνον της ρεπόρτερ που βρίσκεται στα μαχαίρια με τον κυνηγό επικηρυγμένων, πρώην άντρα της (Τζέραρντ Μπάτλερ). Το τι θα ακολουθήσει δεν λέγεται – πάντα μέσα στο πλαίσιο των χαριτωμένων υπερβολών που είναι το χαρακτηριστικό των ταινιών αυτού του τύπου. Σκηνοθεσία: Αντι Τέναντ. (ΗΠΑ, 1010, 98′)