Πρωτάθλημα Super League: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ      

ΕΡΤ1, 19.00

Ελληνική σειρά

«Πέτα τη φριτέζα»

ANT1, 21.45

Ο Αντρέας, ύστερα από τις περιπέτειες με την υγεία του, επισκέπτεται κρυφά συμβολαιογράφο και φτιάχνει τη διαθήκη του. Οι υπόλοιποι άντρες της Λαγουδέρας ανακαλύπτουν την πράξη του αυτή και παρεξηγούν σφόδρα τα κίνητρα του Αντρέα. Παράλληλα, η υπερπαραγωγή της Φάλον ξεκινά τα γυρίσματα και η διανομή των ρόλων φέρνει αναστάτωση στον Μένιο, ο οποίος είναι κοντά στην ανακάλυψη της σχέσης Θάλειας – Φίλιππου.

Ξένες ταινίες

«Fantastic four»

OPEN, 21.00

Τέσσερις νέοι τηλεμεταφέρονται σε ένα παράλληλο και επικίνδυνο σύμπαν, το οποίο αλλάζει τη φυσική μορφή τους με σοκαριστικό τρόπο. Οι τέσσερίς τους πρέπει να μάθουν να χειρίζονται τις δυνάμεις τους και να σώσουν τη Γη από έναν πρώην φίλο τους που γίνεται εχθρός τους. Πρωταγωνιστούν οι Μάιλς Τέλερ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Μπελ. (ΗΠΑ, 2015, 91′)

 

«Κούρσα θανάτου»

STAR, 23.00

Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σ’ ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, οι δεσμοφύλακες έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατουμένους να παίρνουν μέρος σε αγώνες, όπου στο τέλος μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός. Eνας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας, που θεωρεί πως πλέον η ζωή του έχει πάρει τον δρόμο της, βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος για έναν φόνο που ποτέ δεν διέπραξε και καταλήγει στο ίδρυμα. Εκεί, προκειμένου να επιβιώσει, πρέπει να συμμορφωθεί με τους κανόνες της φυλακής και να παίξει κυριολεκτικά το παιχνίδι τους, με έπαθλο τη ζωή και κατ’ επέκταση την ελευθερία του. Πρωταγωνιστούν οι

Ιαν Μακ Σέιν, Τζέισον Στέιθαμ, Νάταλι Μαρτίνεζ, Τζόαν Αλεν. (ΗΠΑ / Γερμανία / Αγγλία, 2008, 95′)