Διαγωνισµός ζαχαροπλαστικής

«Bake off Greece»

Alpha, 21.00

Σήμερα το «μενού» περιλαμβάνει «κανόλι», ένα παραδοσιακό ιταλικό έδεσμα από ζύμη που θυμίζει τις ελληνικές δίπλες. Η δημιουργική δοκιμασία ωστόσο κρύβει παγίδες. Κάποιοι συμμετέχοντες βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, λόγω της απόδοσής τους στην τεχνική δοκιμασία. Κανένας όμως δεν είναι ασφαλής. Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα διαμορφώσουν την τελική πεντάδα του «Bake Off Greece»;

 

Ξένες ταινίες

«Μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»

STAR, 16.10

Η Ζενεβιέβ (Νία Βαρντάλος) είναι μια ανθοπώλισσα που αγαπά τον έρωτα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οταν πρόκειται για ερωτικά ραντεβού, ακολουθεί έναν κανόνα: όχι παραπάνω από πέντε συναντήσεις με κάθε υποψήφιο. Στη ζωή της εμφανίζεται ο Γκρεγκ (Τζον Κορμπέτ), ένας ελκυστικός και αστείος άνδρας, άσχετος στα ερωτικά ζητήματα. Γνωρίζονται στο ισπανικό εστιατόριο που διευθύνει και γοητεύεται από τη θεωρία της για τα ραντεβού. Θα καταφέρει η Ζενεβιέβ να ακολουθήσει τον κανόνα και με αυτόν τον άνδρα; (HΠΑ, 2009, 83′)

«Εξολοθρευτής: Η σωτηρία»

ANT1, 24.00

Η Ημέρα της Κρίσης έχει παρέλθει και ο υπερυπολογιστής Skynet προσπαθεί να αφανίσει τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους χάρη σε υπερσύγχρονα ανδροειδή, γνωστά ως Εξολοθρευτές. Ταυτόχρονα οι άνθρωποι οργανώνουν την αντίστασή τους ενάντια στις μηχανές. Αρχηγός της αντίστασης είναι ο Τζον Κόνορ που θα έρθει αντιμέτωπος με τον Μάρκους Ράιτ, έναν πρώην φυλακισμένο που έχει δωρίσει το σώμα του στην επιστήμη, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Ράιτ είναι εφοδιασμένος με πολλούς μηχανισμούς, βάζοντας τον Κόνορ σε δίλημμα για το αν είναι πραγματικός άνθρωπος ή μηχανή και αν θα πρέπει να τον εμπιστευθεί. Πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ. (ΗΠΑ, 2009, 116′)