Τηλεπαιχνίδι

«Still standing», ANT1, 17:30

Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Ελληνική σειρά

 

«Ελα στη θέση μου», ALPHA, 20:00

Ο Βλάσης και η Μίκα συγκρούονται άγρια για την πρωτοβουλία της Μίκας να πάρει το παιδί μακριά. Η Φαίη υποψιάζεται τι συνέβη και καλεί τον Βλάση στο σπίτι του Αντρέα για να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αχιλλέας ανακαλύπτει το μέρος στο οποίο πιθανώς βρίσκεται η μυστηριώδης Σταλιά και υποψιάζεται ότι πίσω από την πληρωμή της εγγύησής του κρύβεται η Ρενάτα. Ο Φώτης και η Βάνα παγιδεύονται στο ψέμα του Ζαχαρία και παριστάνουν πως περιμένουν παιδί.

Ξένη ταινία

«Chips», STAR, 23:00

Ο Τζον Μπέικερ και ο Φρανκ «Ποντς» Ποντσερέλο έχουν καταταγεί στο Σώμα Τροχονόμων του Λος Αντζελες, αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Μπέικερ είναι ένας κουρασμένος πρώην επαγγελματίας μοτοσικλετιστής, που προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή του και να σώσει τον γάμο του. Από την άλλη, ο Ποντς είναι ένας αλαζόνας μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας, που ερευνά την υπόθεση μιας ληστείας πολλών εκατομμυρίων, για την οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να έγινε και από αστυνομικούς, που ανήκουν στο Σώμα Τροχονόμων. Ο άπειρος πρωτάρης και ο σκληροτράχηλος επαγγελματίας γίνονται δίδυμο στον δρόμο αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να γίνουν συνεργάτες στη δουλειά. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Πένια, Νταξ Σέπαρντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ρόζα Σαλαζάρ. (ΗΠΑ, 2017, 97′)