Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνομα», ΑΝΤ1, 18:30

Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να σταματήσει τον γάμο της Σοφίας, αλλά η Κάτια καλεί την Αστυνομία και τον καταγγέλλει. Ο Φώτης ζητάει από τον σύνδεσμο των παράνομων υιοθεσιών να του πει ό,τι ξέρει για την Κάτια. Η Μαρίνα πηγαίνει στην Κόρινθο να βρει τη γυναίκα που υιοθέτησε την Ελπίδα, όμως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η Κάτια, σε μια σύγκρουση με τη Μαρίνα, της ομολογεί ποιος είναι ο πραγματικός της σκοπός για την Ελπίδα.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ALPHA, 21:00

Ο Ηλίας αποφασίζει, επιτέλους, να ζητήσει από την Καίτη να βγουν ραντεβού, και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Αγγελος και η Βέλη προσπαθούν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά μια ανώνυμη κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου τούς χαλάει τα σχέδια. Του Αγίου Βαλεντίνου και ο Μπάμπης με την Ξένια ζουν έναν εφιάλτη. Η Βούλα φέτος παρουσιάζει αλλαγμένη ιδεολογία και συμπεριφορά σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας τον Μηνά να απορεί.

Ξένη ταινία

«Deadpool», STAR, 23:00

Ο Γουέιντ Γουίλσον είναι ένας πρώην πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων ο οποίος, όταν μαθαίνει πως πάσχει από ανίατη ασθένεια, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με την κοπέλα του, Βανέσα. Μη έχοντας άλλες επιλογές, αποφασίζει να δοκιμάσει ένα μη εγκεκριμένο πείραμα για να θεραπευθεί, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε και το πείραμα τον αφήνει παραμορφωμένο, αλλά και με την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα. Καταφέρνει να αποδράσει από το εργαστήριο-φυλακή και οπλισμένος με νέες ικανότητες και μια σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ υιοθετεί το alter ego Deadpool και αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνδρα που του κατέστρεψε τη ζωή. Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Εντ Σκρέιν, Τζίνα Καράνο. (ΗΠΑ, 2016, 100′)